Моята сага с Инстата беше може би първата в бг.
Стандартното, бонус, натрупа се сума, почнах да търгувам, по онова време имаха фирмени дебитни карти и направо си теглиш. Трейдвах си и си теглех скромно, случи се някакъв тренд и се понатрупа сума, мисля че 4к евро пуснах за теглене. Обикновено захранваха по картата си за минути, минаха 2-3 дни, парите седят по акаунта. аз си чакам. На 3ия ден някъде просто изчезнахa. Няма такъв номер на акаунт, няма такъв портфейл (бях направил много акаунти и като се натрупаше профит го мятах между акаунтите за тестове).
Писах, спамих, ревах във форума, никаква реакция. Те просто ме изтриха. стигна се дотам, че като им звънях по всичките офиси от бг до русия ми казваха, нямаме такъв клиент.
Мене не ме баннаха от форума, но аз им казах, че никога повече няма да пиша при тях при това положение. Така и спрях да пиша завинаги по форуми и вече нямам и намерение да започвам.
След мене изгърмяха още 2-3 ма по-близки трейдъри и те по същата схема. Важно е да отбележа, че реални пари нямах вкарани. Всъщност имах 1к евро, но изтеглени преди да започна изобщо бонус писането.
Това не е реален брокер, на тях им взеха лиценза дори от офшорните зони. Тотален скам.